FÖRETAGET

Om EuroMaint

Euromaint erbjuder kvalificerade servicetjänster av tågunderhåll som tillgodoser kunders behov av väl fungerande fordonsflottor

 

Euromaint har lång erfarenhet av att tillhandahålla underhålls- och servicetjänster för alla typer av tåg, vilket uppnår optimal tillförlitlighet, tillgänglighet, underhållsförmåga och säkerhetsvärden under hela driftperioden. Bolagets tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom passagerartåg och spårvagnar, godsvagnar samt lok och arbetsmaskiner.

Omfattande kvalitet

Våra ägare CAFs fotavtryck finns över fem kontinenter och överensstämmelse med internationella standarder (ISO 9001: 2015, ISO / TS 22163: 2017, ISO 14001: 2015, ISO 45001: 2017, förordningar EU 445/2011, förordningar EU 2019/779)
Samtliga Euromaint Rails verkstäder är kvalitetscertifierade enligt ISO9001.

 

Brett serviceområde 

Företagets breda utbud av tjänster täcker alla ytterligare krav som kunder kan ha, såsom underhållspersonal och support för underhållsteknik, eftermontering av toppmoderna tekniska lösningar, moderniseringar och omfattande reservdelshanteringstjänster.

Vi är engagerade i att uppnå våra mål och anpassar oss till kundernas krav samtidigt som vi upprätthåller den högsta standarden för vår konkurenskrafitga verksamhet.

Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder och har även verksamhet i Bergen och Oslo i Norge. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon.