Arkiv

Betalt internship via Swedtrain!

18 jan, 2022

För den som vill bidra till att utveckla järnvägen, ett av våra mest hållbara och effektiva transportslag. Och samtidigt få jobba med den senaste tekniken i varierande miljöer. Då är Swedtrains Internship program något att satsa på!

Järnvägen är nödvändig för att lyckas med hållbar samhällsutveckling, arbetspendling, tillväxt men också för export av varor. Sveriges satsningar på järnvägens utveckling är större än någonsin! Trots att järnvägsbranschen redan sysselsätter tiotusentals personer behöver vi bli fler. Det är en bransch att växa och utvecklas i.

Det är en av anledningarna till varför vi på Euromaint tycker det är viktigt att vi fortsatt engagerar oss i praktikprogram såsom Swedtrains Internship. Inom Swedtrains Internship-program kommer en grupp studenter under sommaren att få möjlighet att gemensamt vara på sex olika företag inom järnvägsbranschen.

Förutom att vi på Euromaint tar emot studenter medverkar i år även följande företag; Alstom, Faiveley, SWECO, Twindej och WSP.

Läs mer i nyheten på Swedtrains webb, och hur man anmäler sitt intresse. Senast den 23 januari behöver ansökan vara inskickad.

Betalt internship via Swedtrain! 

Arkiv