1. Hem
  2.  » 
  3. EuroMaint
  4.  » God Jul och Gott Nytt År önskar EuroMaint!
  1. Hem
  2.  » 
  3. EuroMaint
  4.  » God Jul och Gott Nytt År önskar EuroMaint!

Arkiv

God Jul och Gott Nytt År önskar EuroMaint!

21 dec, 2021

Julen närmar sig med stormsteg och därefter är det bara några dagar kvar av hela detta år. 2021 har varit ännu ett lärorikt och händelserikt år för oss på Euromaint. Vi har nyligen firat ett års-jubileum av både underhållsarbetet av Spårvagnarna i Lund och av Bergensbanan åt VY i Norge. Vi är också mycket tacksamma över att ha vunnit avtal såsom bland annat boggieavtal och ombyggnation av SJ nattvagnarna, tagit över garantiarbetet för Stockholm Spårvagnar, varit en del av den framgångsrika lanseringen av SJs ombyggda x2:or och mycket mer. Och nu i december startade vi även vårt underhållsarbete av Krösatåg åt SJ i Nässjö och Kalmar.

Den nya multifunktionella hallen i Umeå som invigdes för ett år sedan har varit ett nöje att arbeta i för våra medarbetare under 2021. Vi har tagit emot praktikanter och nyexaminerade tågreparatörer och även varit en praktikplats för högstadieelever i Skåne. Under början av året tillsattes en ny HR-chef och efter sommarledigheten och soliga semesterdagar tillsattes en ny VD. Dessutom har vår organisation utökats med ännu fler kompetenta och skickliga medarbetare.

Det nya året är varmt välkommet. Ett nytt år med nya uppstarter, nya samarbeten, nya bekantskaper och kunskaper. Med det nya året följer också hopp om att pandemin vi befinner oss i blir hanterbar, och att vi så småningom kan återgå mot vad vi minns som det normala.

Vi vill tacka alla kunder, leverantörer och alla er andra vi på Euromaint har förmånen att ha kontakt med för året som gått och ser fram emot nya utmaningar, spännande projekt och en fortsatt långsiktig relation.

Vi ser fram emot 2022 tillsammans med er!

God Jul & Gott Nytt År

EuroMaint – A CAF Group Company

Arkiv